CASA BENAMATO 

accommodatie

De appartementen “Rosso” en “Giallo” zijn op de hoeken van het huis gelegen, zodat u veel privacy heeft. Ieder appartement heeft de beschikking over diverse eigen, royale terrassen (met schaduw én zon), waar u bijvoorbeeld kunt ontspannen op de schommelbank of ligstoel. Vanaf de gastenparking heeft u via het gastenhek rechtstreeks toegang tot uw appartement.

_DSC2675_DxO_DxO%20kopie_DxO

Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische ligging met een panoramisch uitzicht.

DSC_6514%2016%20x%209_DxO


Rosso en Giallo zijn ingericht voor een aangenaam verblijf. Er is een royale keuken voorzien van vrijwel alles wat u in Nederland ook heeft. De aparte slaapkamer is zomers koel. De bedden zijn comfortabel. U heeft een praktische badkamer met een heerlijke inloopdouche.

_DSC2675_DxO_DxO%20kopie_DxO

Rosso en Giallo zijn met een oppervlakte van 36 vierkante meter even groot. Wij adviseren u graag welk appartement het best bij uw wensen past. 
Buiten heeft u een flinke (eet)tafel met goed zittende stoelen. Verder zijn er voor uw terras zeer comfortabele, verstelbare “relaxstoelen” en een ligbed beschikbaar om lekker bij te kunnen komen. 

DSC_6524_DxO%20GR

Ontbijt
Het is heerlijk om even geen zorgen te hebben om het ontbijt te regelen. Wij  zorgen voor een uitgebreid ontbijt op de dag na aankomst. U dekt de tafel, zet vast een kopje thee of koffie (alles daarvoor is aanwezig) en wij komen dan op het afgesproken tijdstip met een blad vol heerlijkheden en versgebakken brood de hoek om. Uw vakantie begint relaxed!

DSC_6532_DxO%20GR

Diner
Op verzoek koken we op de dag van aankomst voor onze gasten . Een maaltijd in Italiaanse sferen met wijnen uit “Le Marche" komt op € 25,00 per persoon. Bij aankomst de koffers in het appartement zetten, bijkomen met de heerlijk koele witte wijn (Verdicchio) die bij aankomst in uw koelkast klaarstaat en even later plaatsnemen aan de fraai gedekte tafel op ons terras met panoramisch uitzicht!!!

B%26B%20folder%202010%202%20Achter%20rechtop%20def%20kopie

Wijnen
Wij kennen uit ervaring vele prachtige wijnen uit onze regio. We kunnen u uitgebreid vertellen én laten proeven van het moois dat de regio De Marken op wijngebied te bieden heeft. Salute.