CASA BENAMATO 

accommodatie en prijzen

Rust en ruimte

Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische ligging met een panoramisch uitzicht. De appartementen “Giallo” en “Rosso” zijn op de hoeken van het huis gelegen, zodat u veel privacy heeft. Ieder appartement heeft de beschikking over diverse eigen, royale terrassen (met schaduw én zon), waar u bijvoorbeeld kunt ontspannen op de schommelbank. Vanaf de gastenparking heeft u via het gastenhek rechtstreeks toegang tot uw appartement.

Prijzen en aankomst

We maken het u gemakkelijk, want de prijzen bij Casa Benamato zijn gedurende het verhuurseizoen (begin mei tot eind september) gelijk: € 495,00 per week.
Afhankelijk van de beschikbaarheid van de appartementen is het mogelijk op iedere dag van de week de verhuurperiode te laten ingaan.

DSC_6514%2016%20x%209_DxO


Giallo en Rosso zijn ingericht voor een aangenaam verblijf. Er is een royale keuken voorzien van vrijwel alles wat u in Nederland ook heeft. De aparte slaapkamer is zomers koel. De bedden zijn comfortabel. U heeft een praktische badkamer met een heerlijke inloopdouche.


_DSC2675_DxO_DxO%20kopie_DxO

Giallo en Rosso zijn met een oppervlakte van 36 vierkante meter even groot. Wij adviseren u graag welk appartement het best bij uw wensen past. 

Buiten heeft u een flinke (eet)tafel met goed zittende stoelen. Verder zijn er voor uw terras zeer comfortabele, verstelbare “relaxstoelen” en een ligbed beschikbaar om lekker bij te kunnen komen. 

DSC_6524_DxO%20GR


Ontbijt
Soms is het handig even geen zorgen te hebben om het ontbijt te regelen. Als u laat aankomt, of op zondag bij ons arriveert (dan zijn veel winkels dicht), dan hoeft u er niet meer op uit. Wij kunnen dan zorgen voor een uitgebreid ontbijt. U dekt de tafel en wij komen op het afgesproken tijdstip met een blad vol heerlijkheden en versgebakken brood de hoek om. De kosten bedragen € 13,50 voor een ontbijt voor 2 personen.

DSC_6532_DxO%20GR

Lunch/Diner
Op verzoek, of zomaar spontaan koken we voor onze gasten. Een maaltijd in Italiaanse sferen met wijnen uit De Marken komt op € 25,00 per persoon. Bij aankomst de koffers in het appartement zetten, bijkomen met de heerlijk koele witte wijn (Verdicchio) die bij aankomst in uw koelkast klaarstaat en even later plaatsnemen aan de fraai gedekte tafel op ons terras met panoramisch uitzicht!!!

B%26B%20folder%202010%202%20Achter%20rechtop%20def%20kopie

Wijnen
Wij importeren onder de naam “Marchese wijnimport” prachtige wijnen uit onze regio. We kunnen u uitgebreid vertellen én laten proeven van het moois dat de regio De Marken op wijngebied te bieden heeft. 


_DSC0763_DxO%20GR

Graag tot ziens op Casa Benamato

Informatie of reserveren


Terug naar hoofdpagina